Hotell sökaren

Man tror att det är lätt att hitta ett hotell och bara ta in på det! Det är faktiskt inte alls så! Det krävs ganska mycket erfarenhet och bra omdömen för att kunna avgöra vilket hotell som passar en bäste! Varför jag kommer med detta påstående har en enkel förklaring! Jag har blivit besviken så många gånger att, till slut kommit till denna slut sats!

Det här är ett bra förslag som jag kommer med nu! Besök några bloggar på internet och skaffa dig kunskap som är väsentlig för den som inte vill bli besviken vid nästa hotell besök! Jag kan faktiskt själv föreslå några bloggar som behandlar detta ämne på ett mera seriöst sätt! Ta till exempel Sweden Hotel som är en blogg med förslag på ett par av Stockholms bästa hotell! Eller varför inte Hotell Buffé som på ett mer utförligt sätt beskriver hotellen och deras restaurang och spa service! Vi har även en blogg som heter så som Hitta Hotell, som i mitt tycke har ett passande namn och går rak på sak och radar upp de bästa alternativen en efter en!

Det får räcka nu för idag! Ni som är intresserade får själva leta fram bland de ofantlig många bloggar som finns där ute på nätet! Lycka till! :D

Kungsholmen Konferens

Mat, mötesplats och omsorg

Det är vad vi på Kungsholmen Konferens och matsal

kan erbjuda dig och ditt företag.

 

Vi finns mitt på Kungsholmen i Stockholm, endast en kort promenad från Stockholms Central. Detta gör att det är lätt att komma till oss, oavsett var i landet

du kommer ifrån.

I stora fina lokaler driver vi vår dagkonferensanläggning och lunchrestaurang.

Vi har lokaler för såväl det lilla sällskapet som det stora. Vår största konferenslokal,

hörsalen, rymmer 200 personer.

 

Vi kan även ordna personalfesten, bolagstämman eller kick-offen, möjligheterna är

många, vår matsal tar nämligen upp till 400 personer.

 

Vår ambition är att du som vår gäst får allt du önskar, plus det där lilla extra som gör det enklare, godare och roligare.

 

Välkommen till oss för att äta, mötas och trivas!

Restaurang

Vår restaurang har öppet för lunch mån-fre 10.45-13.15

 

Lunchrestaurangen

Från vår buffé serverar vi vällagad husmanskost, exotiska rätter, sallader, soppor och en massa andra goda saker. Hembakat bröd, salladsbuffé, måltidsdryck och kaffe på maten ingår givetvis.

Vår fräscha matsal är rymlig och vi tar gärna emot större sällskap och bussresor, men boka gärna bord, allt för en bättre service.

 

Mat för avhämtning eller leverans

Vill ni beställa mat för avhämtning eller leverans går det också bra. Sallader eller varför inte några matiga smörgåsar? Kyckling, räkor, tonfisk, rostbiff eller kanske fetaost – Det är bara att välja vad som passar för ändamålet.

Konferens

Hos oss kan du konferera med det lilla
såväl som det stora sällskapet.
Våra 8 lokaler rymmer 2-200 personer.

 

Utrymmen hos oss

Vår största lokal, Hörsalen, med sina 200 sittplatser, sin moderna teknik, utställningsyta och närhet till restaurangen har alla förutsättningar för en lyckad presentation, kick-off,
bolagstämma etc. Vi skryter gärna med att många
föreläsare har sagt att detta är en av Stockholms bästa föreläsningslokaler.

 

Konferensfikat serveras alltid alldeles i anslutning till lokalerna och
det finns också bra utställningsytor runt vårt vattenfall med porlande vatten.
Vid sommartid och vackert väder går det utmärkt att sitta ute på
vår uteplats som ligger alldeles i anslutning till konferenslokalerna.

 

Teknik

I alla våra lokaler finns det tillgång till trådlöst internet.

Vi tillhandahåller modern teknisk utrustning såsom dataprojektor, laptop, TV/video, trådlösa mikrofoner, extra ljud- och ljusutrustning. Tala om för oss vad som önskas så ska vi göra vårt yttersta för att ordna fram det.

 

Har du frågor angående våra konferenser, fyll i mail enkäten så hör vi av oss så fort som möjligt.